AI Lunch & Learn

Vertel even wie we mogen verwachten:

Datum en tijd

​​​​​​​Registreren voor het webinar


Hallo daar! Heb je zin om je lunchpauze op een boeiende en nuttige manier door te brengen? Schrijf dan in voor onze gloednieuwe reeks van "Lunch & Learn" sessies, waarbij we elke 3 weken duiken in de wereld van AI-tools.

Wat mag je verwachten?
Elke sessie neemt je van 12u30 tot 13u00 mee door de nieuwste en meest invloedrijke AI-tools die de markt te bieden heeft. We gaan niet alleen in op de mogelijkheden en voordelen, maar ook op de valkuilen, privacykwesties en de toepasbaarheid van deze technologieën.
​​​​​​​We zetten telkens 1, max. 2 tools in de kijker.


Blijf op de hoogte
De wereld van AI ontwikkelt zich razendsnel. Daarom kondigen we één week voor de volgende sessie aan welke tool we gaan verkennen. Zo ben je altijd voorbereid op een actueel en relevant gesprek.

Voor wie?
Deze sessies zijn perfect voor marketingmedewerkers en -managers, communicatieverantwoordelijken, en iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van AI in hun strategieën. Of je nu een tech savvy professional bent of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van AI, je bent van harte welkom!

Wil je meer leren over AI en hoe het jouw werk kan beïnvloeden? Meld je dan aan voor onze "Lunch & Learn" sessies en breng je lunchpauze door met leren en netwerken in een ontspannen en informatieve setting. Schrijf je in via onze website en reserveer alvast je plekje voor de volgende sessie!
​​​​​​​
Presentatie door
Geerte (Account Manager bij Catena Company)
Fernando (AI Specialist bij Catena Company)


Duur
30 minuten

Deel dit webinar